Over ons

Over het ontstaan van deze website
Over unieke en bijzondere flexwerkplekken
en waarom wij deze verzamelen

Als thuiswerken niet lukt...

AlsThuiswerkenNietLukt is ontstaan in 2020, het COVID-19 jaar. Het jaar waarin het hele land gevraagd werd om thuis te werken, tenzij het echt niet anders kon. Het jaar waarin het begrip thuiswerken een nieuwe dimensie kreeg. Het jaar waarin thuis het nieuwe kantoor werd. Maar ook het jaar waarin geconstateerd werd dat thuiswerken soms gewoon echt niet lukt. Wanneer je kinderen thuis zijn, je hond de hele dag aan het blaffen is, je afgeleid wordt door volle wasmanden of wanneer je partner je werkplek heeft ingepikt. Voor die momenten is er www.alsthuiswerkennietlukt.nl. Een website met de allermooiste flexwerkplekken. Bijzondere werkplekken met rust en ruimte die je af kunt huren op de momenten dat thuiswerken niet lukt.

Unieke flexwerkplekken

Door Corona is thuiswerken inmiddels het nieuwe normaal geworden. De meeste bedrijven zijn er op ingericht om hun personeel enkele dagen of alle dagen vanuit hun eigen huis te laten werken. Hoewel de werkplek meestal wel in orde is, spelen er ook andere zaken bij het thuiswerken. Kinderen, huisdieren, de huishouding, tussendoor even snel werken met de laptop op de bank of in bed, de baas die vraagt wanneer het verslag eindelijk af is, maar je kind heeft je ook nodig en je hebt al zo'n pijn in de rug door een slechte houding... wie zegt dat thuiswerken altijd fijn is? Voor die momenten hebben wij de oplossing. Huur zo'n fijne flexibele werkplek op de mooiste locaties in Nederland. Geniet een dagdeel of hele dag van rust en ruimte, de hele locatie voor jezelf alleen. Geen andere mensen, alleen jij en je laptop. Goede WiFi, lekkere koffie, een gevulde koelkast en vooral... geen afleiding! En dat voor een hele fijne prijs.  

Flexibel te huur en voor ieder wat wils

Op onze website vind je de allermooiste en meest inspirerende flexwerkplekken die ons land biedt. Alle werkplekken zijn te huur voor een uur, een dagdeel of een hele dag. Het is ook mogelijk om een werkplek voor een langere periode te huren. Zoek je een werkplek waar je helemaal alleen bent of zit je juist liever met andere collega's in een gebouw? Onze website biedt voor elk wat wils. Bekijk de mogelijkheden en laat je verrassen en inspirerend. We hopen dat deze flexibel te huren werkplekken zullen bijdragen aan je werkplezier. We hopen dat je af en toe een dag (of meerdere dagen) gebruik wilt maken van zo'n mooie locatie. De flexwerkplekken op deze website worden voornamelijk gerund door kleine zelfstandigen. Door zo'n unieke werkplek te huren, verhoog je niet alleen je eigen werkplezier, maar steun je ook de eigenaren en help je om deze mooie werkplekken in stand te houden. Want zeg nou zelf: deze unieke werkplekken kunnen we toch niet verloren laten gaan?

Ken jij nog zo'n inspirerende werkplek?

Ken jij nog zo'n inspirerende werkplek of misschien beschik je zelf over zo'n unieke plek om te werken? Laat het ons weten zodat we jouw werkplek kunnen delen met anderen. Je kunt de werkplek hier aanmelden: alsthuiswerkennietlukt.nl/aanmelden.

Waar je ook werkt, namens ons heel veel werkplezier toegewenst!