Werken van thuis 

Ben genoodzaakt te werken van thuis? 
Wij hebben de voordelen en nadelen voor je op een rij gezet. 

Werken van thuis? 

Werken van thuis: wie wil dat nou niet? Je hoeft niet vroeg op te staan, je hebt geen reistijd en je kunt je eigen tijd indelen. Daar waar je op kantoor vaak rekening moet houden met je collega's hoef je dat niet als je werkt vanuit huis: wil jij om half 3 pas lunchen, dan kan dat gewoon. Als je werkt van thuis ben je eigenlijk je eigen baas (al moet je natuurlijk wel de taken uitvoeren die je zijn opgedragen...). Wat wat ons betreft het grootste voordeel is: je kunt de hele dag in je huispak werken en er is niemand die het ziet! :)

Zijn er ook nadelen aan het werken van thuis? 

Wanneer je de voordelen bekijkt, klinkt het werken van thuis erg interessant. Maar er zijn helaas ook nadelen te vinden voor het werken vanuit huis. Wanneer je advies van je collega wilt over een bepaalde kwestie, dien je degene eerst te bellen of een bericht te sturen. Als je op kantoor werkt, kun je je collega direct aanspreken. En wat collega's betreft: die moet je missen als je werkt van thuis. Je kunt het niet hebben over de film die gisteravond op tv was of over wat je komend weekend voor plannen hebt. En er is niemand die een lekker kopje koffie voor je haalt: dat moet je als je thuis werkt toch echt zelf doen. 

Een middenweg: flexwerken op een unieke plek

Ben je er niet uit of je het fijn vind om thuis te werken? Dan hebben wij voor jou een gulden middenweg gevonden: kies voor een flexwerkplek. Zo werk je niet op kantoor, maar kun je wel gebruikmaken van de faciliteiten die je op kantoor hebt. Je profiteert tevens van de inspiratie van een nieuwe (werk)omgeving. Je kunt op onderstaande flexplekken ongestoord werken en je beschikt hier over alle rust en ruimte die je nodig hebt om je werkdag tot een succes te maken. Scrol snel naar onderen en selecteer de flexplek die bij jou past en kom extern 'werken van thuis'.